HTML doboz

Hírmentes - Csak gondolkodni tudóknak!

Ha érdekelnek a friss hírek, a mindennapi események, akkor ne ide gyere! Nem mindennapi, nem feltétlenül friss, de HÍRMENTES!

Földönfutó vérebet találtak

2012.05.19. 16:26 Hírmentes

Soha nem látott mennyiségű tőgyarcú barom került elő egy űrprogramon.

Felhördült a polgármester amikor meglátta azt a hatalmas cinegét, ami valószínűleg ledöntötte a közeli templom tornyát. Tudni kell, hogy az órája soha sem működött, így valószínűleg bosszúból repült neki a vadállat.

Születésnapos chipseket keres a rendőrség egy buktával, mert információink szerint e-mailben közösültek sok tejbedarával. A szemtanúk szemüvegeket vettek, hogy jól halljanak. A páva fejű fiatalok pedig toronyiránt elindultak almát enni.

Úgy tudjuk, a környéket megrázta az eset, ezért lengéscsillapítót kellett bevenniük a lakóknak. Nem ez az első ilyen történet, ugyanis már írtunk sokat. Értelmetlen, és indokolatlan események hada lepte meg olvasóinkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr794522370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása