HTML doboz

Hírmentes - Csak gondolkodni tudóknak!

Ha érdekelnek a friss hírek, a mindennapi események, akkor ne ide gyere! Nem mindennapi, nem feltétlenül friss, de HÍRMENTES!

Gyurcsány: "Kiperlek a vagyonából mindenkit, aki a halálommal játszik!"

2012.05.23. 17:06 Hírmentes

Elterjedt egy link a Facebookon, miszerint Gyurcsány Ferenc meghalt. Hát nem halt meg, viszont aki megosztotta a linket, az élete végéig kártérítést fog fizetni.


Hirtelen az egyik legmegosztottabb oldal lett az, amelyik Gyurcsány halálával próbált sok látogatót szerezni. Rákattintáskor pedig csak egy ijesztő sikító fej ugrott be - nem Gyurcsány.

A volt miniszterelnök felháborodott ezen, és kiabálni kezdett. Nem kellett összehívni a sajtótájékoztatót, hiszen mindenki hallotta a következőket:

"Ezt elkúrták! Most mindenkit kiperlek a vagyonából! Kiperlek a vagyonából mindenkit, aki a halálommal játszik! Kiperlek! De mindenkit! Olyan pert kapnak a nyakukba, a hátukba, a fejükbe, a lábukba, hogy elesnek! Ejnye-bejnye! Ez már nem játék! Klára, hozz egy pohár vizet!"

A cikk komoly része:

Azzal érdemes tisztában lenni, hogy a hasonló rágalmazások miatt a sértett bármikor pereskedhet valójában is, ami nem csak az oldal kitalálóját érintheti, hanem mindenkit, aki megosztotta azt. Nem érdemes fél vállról venni, hiszen a megosztások könnyedén nyomon követhetők!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr704529486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása