HTML doboz

Hírmentes - Csak gondolkodni tudóknak!

Ha érdekelnek a friss hírek, a mindennapi események, akkor ne ide gyere! Nem mindennapi, nem feltétlenül friss, de HÍRMENTES!

Érettségi 2012: mindenkinek kötelező a kémia!

2012.05.09. 07:10 Hírmentes

Most derült ki: az új alaptörvény kimondja, hogy mindenkinek kötelező kémiából érettségizni, 6. tárgyként!

Aki eddig nem tudta, még van pár napja felkészülni: május 16-án minden érettségiző diáknak számot kell adnia kémia tudásából. Megkeresésünkre az oktatási miniszter annyit mondott, hogy a kémia szerves része kell, hogy legyen az oktatásnak, így nem mellőzhető belőle az érettségi sem. Az esetleges kémia-oktatás hiánya az előző kormány elhibázott oktatásügyi rendszerének köszönhető. Ettől függetlenül senki sem mentesül a kémia érettségi alól.

Többet nem tudott nyilatkozni, viszont megtudtuk, hogy Orbán Viktor sem érettségizett kémiából. Ezután a miniszter úr elvonult hidrogénbombával kísérletezni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr264493633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DAnett 2012.05.09. 13:02:35

Nem hinném, hogy ez így van...
süti beállítások módosítása