HTML doboz

Hírmentes - Csak gondolkodni tudóknak!

Ha érdekelnek a friss hírek, a mindennapi események, akkor ne ide gyere! Nem mindennapi, nem feltétlenül friss, de HÍRMENTES!

Csiripelt az oroszlán!

2012.05.20. 16:20 Hírmentes

Irodai tűzoltóautóval tepertek le egy kétes eredetű embert.

Felszáradt eperlekvárral csapkodták egymást a fő téren azok a lelkes öregek, akik matricával ellátott sajtburgert vásároltak Brüsszelben. Nem is sejtették, hogy vakondokkal fognak találkozni, ezért nem vittek nyomtatót.

A határidőnapló is leesett az asztalról, mert egy szörnyeteg verte éberré a baktert egy félreeső autópályán. Az időzített napraforgó is felháborodott, nem érzi magát biztonságban.

Tőgyarcú barmok színesítették az estét, amikor kétezren estek ki a földszinti ablakokból. A honvédelem nem tud az esetről, szerintük szándékos újságírás történhetett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr164522430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása